Bylinková marináda s koňakem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bylinková marináda s koňakem

5 min. | marináda | Grilování | 3 832 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Marináda z olivového oleje, koňaku, šalvěje a barevného pepře. Výborně se hodí na hovězí steaky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkapepř barevný drcený
1 lžícešalvěj
1 lžícekoňak
6 lžíceolej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Na 1 kg masa se doporučuje 1 hrnek grilovací marinády.

2.

Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.

3.

Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin.

4.

Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

5.

Tato marináda je vhodná na hovězí steaky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 3 065,4kJ 3 831,7kJ
Bílkoviny 0,8g 0,9g
Tuky 72,7g 90,9g
Sacharidy 3,6g 4,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Studená sprcha pro Rytmusovu Jasminu: Schytala…

Když se chce, tak to jde! A rychle! Alespoň to platí v případě Rytmusovy (42) manželky Jasminy Alagičové…

celý článek »

Krimi

Letadlu Smartwings do Prahy ve vzduchu vypověděl…

Bezmála 180 lidí na palubě letadla Boeing 737 zažilo ve čtvrtek během letu z řeckého ostrova Samos…

celý článek »

České celebrity

Režisér Jiří Menzel (81) po operaci mozku:…

Ani nemoc ho neodřízla od milované práce! Jiří Menzel (81) si nenechal ujít 200. reprízu Veselých…

celý článek »