Pepřová roláda
Roláda z plátku hovězího roštěnce, kuřecího prsíčka a kapustového listu. Obalujeme v barevném pepři a smažíme na oleji. Podáváme s tatarskou omáčkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Z kapusty vyřízněte 4 větší listy a spařte je ve vroucí osolené vodě.
Hovězí roštěnec a kuřecí (krůtí) prsíčka nakrájejte na 4 stejné plátky, které jemně naklepejte a osolte.
Na plát z hovězího roštěnce položte list kapusty, na něj potom plát z kuřecích prsíček.
Srolujte, obalte v barevném pepři a pečlivě zavažte provázkem.
Rolády prudce opečte na olivovém oleji.
Pak je ještě dopékejte v troubě.
Podávejte s tatarskou omáčkou a restovanou paprikou se šalotkou.
Hodnotit recept: