Rybí špejle
Špízy z kousků ryby, rajčat a lístků bazalky, potřené marinádou z citronové šťávy a česneku. Grilujeme dozlatova.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscitrón
  1 špetkasůl
  1 špetkapepř černý mletý
  2 stroužekčesnek
  200 grajčata koktejlová
  800 gmaso rybí
  1 hrstbazalka čerstvá
  Postup přípravy
Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 10
  1.
    Rybí maso omyjte, nakrájejte a vysušte.
2.
    Rajčata a bazalku omyjte.
3.
    Česnek oloupejte a rozdrťte ho do mísy.
4.
    Z citronu vymačkejte šťávu a smíchejte ji s česnekem.
5.
    Na špejle střídavě napichujte rybu, rajčata a stočené lístky bazalky.
6.
    Špízy osolte, okořeňte a potřete citronovo-česnekovou marinádou.
7.
    Za občasného otáčení grilujte asi 10 minut.
Hodnotit recept:

