Rybí toasty
Tousty s rybími bifteky ozdobenými kolečky cibule, plátky osmažené slaniny a rajčetem. Přelité smetanou dochucenou citronovou šťávou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Očištěné porce kapra poduste v páře, odstraňte kůži a kosti.
Maso rozmačkejte vidličkou.
Krupici osmahněte na oleji dozlatova a nechte vychladnout.
Spolu se strouhankou a s vejci ji přidejte k rybě.
Dochuťte pepřem, paprikou, kořením na ryby, osolte a směs dobře promíchejte.
Vytvarujte placičky, osmažte je z obou stran dozlatova a vyndejte.
Ve výpeku z ryby zpěňte na kolečka nakrájenou cibuli.
Po kolečkách ji položte na bifteky a nechte krátce zapéct v troubě.
V toastovači nebo na pánvi připravte toasty.
Na každý položte osmaženou rybí placičku, plátek osmažené slaniny a plátek rajčete.
Přelijte smetanou ochucenou solí a citronovou šťávou.
Hodnotit recept: