Plněná tortilla
Tortilla obložená listem ledového salátu, potřeného tatarskou omáčkou a pokladeného směsí z kuřecích prsíček, cibule, papriky a česneku.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Prsíčka nakrájejte na větší hranolky.
Osolte, opepřete a orestujte na rozehřátém oleji (asi 2 minuty).
Papriku očistěte, nakrájejte na proužky.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na nudličky.
Česnek oloupejte a nahrubo nasekejte.
Nasekejte pažitku, ledový salát nakrájejte na nudličky.
K masu přidejte papriky, cibuli, česnek a další 2 minut opékejte (zelenina musí zůstat křupavá).
Tatarskou omáčku smíchejte s pažitkou.
Na každou tortillu položte salát, polijte ho tatarkou, přidejte maso se zeleninou a zabalte.
Před podáváním tortilly prohřejte asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C.
Hodnotit recept: