Broskve s lososovým koktejlem
Broskve plněné pěnou z lososa v oleji, lučiny a jogurtu. Zdobíme pažitkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kssalát hlávkový
1 kscitrón
4 ksbroskev čerstvá
4 lžícejogurt bílý
4 lžičkalosos drcený v oleji
400 gsýr lučina
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Broskve omyjeme, oloupeme a rozpůlíme (kompotované osušíme).
2.
V misce rozmícháme lučinu s jogurtem, lehce osolíme.
3.
Přidáme lososa v oleji, vše pak vyšleháme do pěny a lehce ochutíme citronem.
4.
Pěnou pak plníme půlky broskví.
5.
Ty je možné ozdobit zelenou pažitkou. Lososový koktejl samozřejmě můžete podávat i bez broskve.
Hodnotit recept: