Šunková roláda
Šunková roláda plněná směsí z vajíčka natvrdo, sýru, mléka a hořčice, pokladená plátky sýru. Roládu necháme vychladit a krájíme na kolečka.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Vejce uvařte natvrdo, nechte vychladnout a oloupejte.
Nakrájejte je nadrobno a rozmačkejte vidličkou.
Přidejte sýr, mléko, hořčici, sůl a náplň dobře promíchejte.
Šunku rozložte na potravinářskou fólii, aby se okraje překrývaly a vznikl velký plát.
Ten potřete náplní a na ni rozložte plátky tvrdého sýra.
Vrstvy střídejte, dokud nespotřebujete veškerou náplň a sýr.
Nakonec plát opatrně pomocí fólie zaviňte, přendejte do alobalu a uložte do lednice.
Ztuhlou roládu naporcujte na plátky.
Hodnotit recept: