Kokosové rohlíčky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kokosové rohlíčky

Archiv

Rohlíčky z mouky, másla, strouhaného kokosu, cukru a kypřícího prášku. Konce rohlíčků namáčíme do čokolády.

Autor receptu: Andrea Kerestešová

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,5 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 kspoleva čokoládová mléčná
200 gmouka hladká
250 gmáslo
250 gkokos strouhaný
500 gcukr moučka

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 10
1.

Z ingrediencií vypracujete hladké těsto.

2.

Těsto rukou plníte do vymazaných a moukou vysypaných formiček ve tvaru rolíčků.

3.

Vyskládáte je na plech, pečete v předem vyhřáté troubě.

4.

Po vyklopení a vychladnutí konce rohlíčků namočíte do čokoládové polevy.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 113,1kJ 27 597kJ
Bílkoviny 3,6g 46,8g
Tuky 32g 417,5g
Sacharidy 56,8g 741,6g
Cholesterol 53,6mg 700mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Peníze

Nevíte si rady s příspěvky od státu? Na…

Je to tady! Dnešním dnem začíná další ročník unikátního projektu Blesku Odborníci na telefonu.…

celý článek »

Události

Ochutnali jsme pro vás jedovaté houby. Nehledejte…

Houbařská sezona stále nekončí, jsou přesvědčeni experti z  České mykologické společnosti. Blesk…

celý článek »

Politika

Nevěsty džihádistů na svobodě: Hrozba i…

Příběhy zajatých manželek džihádistů dokumentovaly válečné reportérky Lenka Klicperová a Markéta…

celý článek »

MMA

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali…

Král českého MMA. Vznešené označení si Karlos Vémola rozhodně nevydobyl jen sportovními kvalitami,…

celý článek »