Těstoviny s hlívou a žampiony
Těstoviny se žampiony a hlivou osmaženými na bylinkovém másle, šunkou a petželovou natí.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
2 lžícemáslo bylinkové
1 lžícenať petrželová
200 gtěstoviny
200 ghlíva ústřičná
200 gžampióny čerstvé
30 gšunka dušená
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu.
2.
Očistěte a nadrobno nakrájejte žampiony a hlívu.
3.
Mezitím na bylinkovém másle osmahněte žampiony a hlívu.
4.
Ochuťte solí a kořením.
5.
Šunku nakrájejte na proužky, nať nasekejte. Obojí přimíchejte k houbám.
6.
Omáčku smíchejte s těstovinami a servírujte.
Hodnotit recept: