Salát s rybím masem
Salát z rybího masa, jablka a cibule, smíchaný s majonézou ochucenou citronovou šťávou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
  1 kscibule kuchyňská
  1 ksjablko
  1 lžícecukr
  1 lžičkašťáva citronová
  200 mlmajonéza
  400 gmaso rybí
  1 špetkapepř černý mletý
  Postup přípravy
Čas přípravy: 15
  1.
    Vykostěné rybí maso nakrájejte na kousky.
2.
    Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.
3.
    Jablko oloupejte a nakrájejte na kostičky.
4.
    K rybě přidejte cibuli a jablko, směs promíchejte a mírně opepřete.
5.
    Asi 200 ml majonézy osolte, ochuťte citronovou šťávou a lžičkou cukru.
6.
    Připravenou směs zalijte a nechte proležet.
Hodnotit recept:


 
           
           
           
         
        