Salát s rybím masem
Salát z rybího masa, jablka a cibule, smíchaný s majonézou ochucenou citronovou šťávou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
1 kscibule kuchyňská
1 ksjablko
1 lžícecukr
1 lžičkašťáva citronová
200 mlmajonéza
400 gmaso rybí
1 špetkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
1.
Vykostěné rybí maso nakrájejte na kousky.
2.
Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.
3.
Jablko oloupejte a nakrájejte na kostičky.
4.
K rybě přidejte cibuli a jablko, směs promíchejte a mírně opepřete.
5.
Asi 200 ml majonézy osolte, ochuťte citronovou šťávou a lžičkou cukru.
6.
Připravenou směs zalijte a nechte proležet.
Hodnotit recept: