Kotlety s brusinkami
Kotlety posypané čerstvým pepřem a opečené na oleji. Přeléváme omáčkou z výpeku smíchaného s hruškami a brusinkami, dochucenou jablečným octem a saturejkou. Podáváme s rýží.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapepř bílý mletý
1 špetkasůl
1 lžičkaocet jablečný
1 lžičkasaturejka
1 kshruška
150 gbrusinky čerstvé
2 lžíceolej
4 ksjogurt malinový
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
1.
Omyté a očištěné kotlety posypejte čerstvým pepřem a jemně naklepejte.
2.
Na rozpáleném oleji je opékejte tři minuty po obou stranách.
3.
Hrušku omyjte, zbavte ji jádřince a neoloupanou nakrájejte na kostičky.
4.
Hrušky spolu s brusinkami přidejte do vypečené šťávy.
5.
Hruškovo-brusinkovou omáčku sejměte z ohně a dochuťte jablečným octem a saturejkou.
6.
Podávejte s rýží.
Hodnotit recept: