Bublanina s ovocem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bublanina s ovocem

Na koláč s rybízem drobenka prostě patří.

Bublanina pokladená ovocem a upečená v troubě. Po schladnutí potíráme džemem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,5 hrnekolej
3 lžícedžem
1 hrnekcukr krystal
1 hrnekmléko
1 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 hrnekmouka hladká
1 hrnekmouka polohrubá
2 ksvejce
700 govoce

na formu

1 lžícemouka
1 lžícetuk

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Žloutky s cukrem vymíchejte do pěny.

2.

Přidejte prosátou mouku s práškem do pečiva, přilijte olej, mléko a promíchejte.

3.

Nakonec zlehka vmíchejte tuhý sníh z bílků.

4.

Těsto vlijte na vymazaný a moukou vysypaný plech.

5.

Povrch těsta poklaďte ovocem (čerstvé, mražené nebo kompotované).

6.

Pečte asi 30 minut při 180 °C.

7.

Upečený koláč nechte mírně zchladnout, nakrájejte na kousky.

8.

Potřete rozmíchaným džemem (nejlépe ze stejného druhu ovoce, jaké jste použila) a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 910,5kJ 16 206,7kJ
Bílkoviny 3,6g 63,3g
Tuky 8,7g 155,2g
Sacharidy 31,4g 558,4g
Cholesterol 33,5mg 595,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz