Novoroční horký punč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Novoroční horký punč

17 min. | nápoj | Silvestr | 1 932 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Nepřežeňte to, alkohol ve sladkém punči může být zrádný

Horký punč z čaje, cukru, šťávy z citronu a pomerančů, kůry, koření a vína.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 dlrum
2 kshřebíček celý
200 gcukr krupice
3 kspomeranč
0,5 lvíno červené
0,75 lčaj
1 ksskořice celá
1 kscitrón

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 7
1.

Z půlky citronu nastrouhejte kůru.

2.

Do hrnce nalijte čaj, přidejte cukr, šťávu z citronu a pomerančů, kůru, koření a 5 minut povařte.

3.

Přeceďte, přilejte víno, zahřejte k bodu varu a odstavte.

4.

Podávejte v zahřátých sklenicích.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 362kJ 1 932,2kJ
Bílkoviny 0,3g 1,4g
Tuky 0,1g 0,5g
Sacharidy 12,3g 65,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz