Plněné řízky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Plněné řízky

26 min. | hlavní chod | Grilování | 925 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Plněné řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem. Potřené olejem ugrilujeme.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 lžíceolej
4 kskrůtí prsa
4 plátekšunka
4 pláteksýr tvrdý
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 16
1.

Řízky z obou stran osolte a okořeňte.

2.

Na polovinu každého řízku položte plátek šunky, plátek sýra, maso přeložte na polovinu a okraje spojte jehlou.

3.

Maso potřete olejem a grilujte z každé strany přibližně 8 minut.

4.

Řízky můžete také opéct na pánvi s olejem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 643,7kJ 925,4kJ
Bílkoviny 22,6g 32,5g
Tuky 6,7g 9,7g
Sacharidy 0,8g 1,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Peníze

Nevíte si rady s příspěvky od státu? Na…

Je to tady! Dnešním dnem začíná další ročník unikátního projektu Blesku Odborníci na telefonu.…

celý článek »

Události

Ochutnali jsme pro vás jedovaté houby. Nehledejte…

Houbařská sezona stále nekončí, jsou přesvědčeni experti z  České mykologické společnosti. Blesk…

celý článek »

Politika

Nevěsty džihádistů na svobodě: Hrozba i…

Příběhy zajatých manželek džihádistů dokumentovaly válečné reportérky Lenka Klicperová a Markéta…

celý článek »

MMA

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali…

Král českého MMA. Vznešené označení si Karlos Vémola rozhodně nevydobyl jen sportovními kvalitami,…

celý článek »