Krůtí delikatesa | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí delikatesa

25 min. | hlavní chod | 1 102 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Krůtí delikatesa

Krůti maso naložené v marinádě z vejce, hořčice, medu, koňaku, worchesterové omáčky, dochucená kmínem, solí a pepřem. Opečené maso podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
500 gkrůtí prsa

marináda

1 lžičkaomáčka worchesterová
1 špetkasůl
1 lžičkahořčice
1 lžičkakmín mletý
1 lžícekoňak
1 lžícemed
3 ksvejce
1 špetkapepř černý mletý

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Maso omyjte a nakrájejte na širší nudličky.

2.

Z jednotlivých ingrediencí připravte marinádu, promíchejte ji s masem.

3.

Nechejte odležet přikryté v lednici minimálně 3 hodiny.

4.

Na rozpáleném oleji maso opečte z obou stran.

5.

Podávejte s rýží a čerstvým zeleninovým salátem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 610,4kJ 1 101,8kJ
Bílkoviny 19,5g 35,2g
Tuky 5,6g 10,1g
Sacharidy 2,6g 4,8g
Cholesterol 120,5mg 217,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz