Rýžový kuřecí salát
Salát z rýže, kuřecího masa, kukuřice a majonézy, ochucený citronovou šťávou. Podáváme s pečivem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
Postup přípravy
Omyté kuřecí skelety zalijte v hrnci studenou vodou, osolte a pod pokličkou uvařte doměkka.
Pak je vyjměte z hrnce, nechte vychladnout a uvařené maso oberte z kostí.
Rýži uvařte, nechte prochladnout.
Nadrobno nakrájejte okurku, sceďte kukuřici.
V míse rýži smíchejte s nakrájeným kuřecím masem, kukuřici, okurku, citronovou šťávu a dle chuti osolte a opepřete.
Nakonec přidejte majonézu, promíchejte a salát postavte do lednice vychladit.
Podávejte jej s bílým pečivem, ozdobený na plátky nakrájeným rajčetem.
Hodnotit recept: