Dýňová bábovka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dýňová bábovka

105 min. | dezert | 1 141 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Dýňová bábovka

Výborná a zdravá bábovka :-)

Autor receptu:

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 kstresť vanilková
1 balíčekrozinky
150 mlolej kokosový
2 ksžloutek
200 gvločky ovesné
5 ksbílek
5 lžičkačekanka

těsto

200 gmouka pohanková
500 gdýně Hokkaido

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 75
1.

Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.

2.

Ostatní ingredience smícháme a na konec vmícháme sníh.

3.

Osladíme podle vlastní chuti čekankovým sirupem.

4.

Pečeme na 180 °C – 45 minut.

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 362,6kJ 1 141,2kJ
Bílkoviny 4,4g 13,8g
Tuky 2,2g 6,9g
Sacharidy 13,2g 41,6g
Cholesterol 46,1mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Kdo jí nafoukl hlavu? Fanoušci se baví zpackanou…

Zpěvačka Dara Rolins (46) se podle všeho začíná obávat stárnutí. Nejenom, že na společenských akcích…

celý článek »

Krimi

Táta nechal koupat dcerku (†10) ve vířivce:…

Koupel v hotelové vířivce dovolil otec své dceři, se kterou byl v Dubaji. Když se holčička dlouho…

celý článek »

Politika

Novotný řádil: „Žena to má ráda tvrdší.…

„Zm*d, měl by viset!“ tato slova adresoval starosta Řeporyjí Pavel Novotný (38, ODS) poslanci Zdeňku…

celý článek »

VIP sport

To je svalovec! Jágr se na výletě v hříšném…

Čím vyplnit osmidenní pauzu mezi zápasy Kladna? U Jaromíra Jágra (47) to byl snad vždy trénink. Jenže…

celý článek »