Dýňová bábovka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dýňová bábovka

105 min. | dezert | 1 141 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Dýňová bábovka

Výborná a zdravá bábovka :-)

Autor receptu:

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 kstresť vanilková
1 balíčekrozinky
150 mlolej kokosový
2 ksžloutek
200 gvločky ovesné
5 ksbílek
5 lžičkačekanka

těsto

200 gmouka pohanková
500 gdýně Hokkaido

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 75
1.

Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.

2.

Ostatní ingredience smícháme a na konec vmícháme sníh.

3.

Osladíme podle vlastní chuti čekankovým sirupem.

4.

Pečeme na 180 °C – 45 minut.

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 362,6kJ 1 141,2kJ
Bílkoviny 4,4g 13,8g
Tuky 2,2g 6,9g
Sacharidy 13,2g 41,6g
Cholesterol 46,1mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Brno - Krimi

Češka v Brně našla kabelku plnou peněz:…

Tomu se tedy říká „vděk.“ Slovenka, která dostala zpět svou kabelku s doklady, platebními kartami…

celý článek »

Krimi

Pavlíka (1) nechali v rozpáleném autě: Teplota…

V sobotu nechali rodiče v Trenčíně na Slovensku Pavla (1) zavřeného v autě na parkovišti a vydali…

celý článek »

České celebrity

Druhá žena miliardáře Janečka Lilia: 14…

Většina žen se těsně po porodu a v náročném období šestinedělí raději šetří. Ovšem „kněžka" Lilia…

celý článek »

MS fotbal 2018

Zpověď ruského novináře: o Vrbovi, metodách…

PŘÍMO Z RUSKA | Bývaly doby, kdy ruské kluby měly na radaru české fotbalisty a tahaly je do Premier…

celý článek »