Milovníci pizzy neodolají. Navíc v téhle využijete i staré brambory, které máte doma ve spíži.
Autor receptu: Redakce
Z mouky, soli a oleje připravte směs, která připomíná strouhanku a pak zlehka zapracujte nastrouhané brambory. Těsto nechte vychladit.
Na pánvi na olivovém oleji osmahněte cibulku a papriku pokrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a žampiony nakrájené na plátky. Okořeňte oreganem.
Z těsta na pečicím papíře vytvarujte kruh o průměru asi 25 centimetrů, potřete 1 polévkovou lžící rajského protlaku a navrstvěte připravenou směs. Podle chuti můžete navrch nasypat sýr. Pečte asi třicet minut.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Zelná polévka s hlívou ústřičnou
Hovězí polévka se sýrovo-fridátovými nudličkami
Pstruh na másle s restovanou zeleninou
Sedlácká paštika z hovězího a vepřového masa
Jemná paštika z kuřecích jater s ořechy