Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

50 min. | moučník | 1 289 kJ/porce | 16 porcí

Je rychlý, vláčný a krásně nakyslý díky rybízu. kdo nemá rád moc sladké dezerty, na tomhle si určitě pochutná.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
500 gtvaroh měkký
500 gmouka polohrubá
350 grybíz červený
200 gmáslo
150 gcukr krupice
100 gcukr hnědý
1 ksvejce

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 40
1.

V míse smícháme mouku s cukrem, přidáme změklé máslo a prsty zpracujeme na drobenku.

2.

V jiné míse vyšleháme vejce s cukrem, přidáme tvaroh a dobře rozmícháme.

3.

Plech vyložíme papírem na pečení a na dno rozprostřeme polovinu drobenky. Posypeme rybízem, zalijeme tvarohovou náplní a zasypeme zbylou drobenkou.

4.

Pečeme v troubě na 180 stupňů Celsia asi 40 minut dozlatova. Necháme vychladnout a nakrájíme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz