Steak z roštěnce s bylinkami
Grilování se neobejde bez steaků. Udělejte si tenhle, ve kterém zavoní vůně tymiánu a rozmarýnu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
4 ks
30 mlolej olivový extra panenský
2 snítkatymián čerstvý
2 snítkarozmarýn čerstvý
1 lžičkaoregáno sušené
0.5 lžičkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 8
1.
V míse smíchejte suroviny na marinádu – olej, tymián, rozmarýn, oregano a pepř.
2.
Přidejte maso a vše dobře promíchejte, aby se marináda dostala všude. Zakryjte fólií a uložte do lednice.
3.
Dvacet minut před grilováním maso vyndejte a nechte odpočinout při pokojové teplotě.
4.
Steaky vložte na rozžhavený rošt a grilujte 6 až 8 minut pod zavřeným víkem. Během grilování jednou otočte.
Hodnotit recept: