Steak z roštěnce s bylinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Steak z roštěnce s bylinkami

33 min. | hlavní chod | 305 kJ/porce | 4 porce

Grilování se neobejde bez steaků. Udělejte si tenhle, ve kterém zavoní vůně tymiánu a rozmarýnu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 ks
30 mlolej olivový extra panenský
2 snítkatymián čerstvý
2 snítkarozmarýn čerstvý
1 lžičkaoregáno sušené
0.5 lžičkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 8
1.

V míse smíchejte suroviny na marinádu – olej, tymián, rozmarýn, oregano a pepř.

2.

Přidejte maso a vše dobře promíchejte, aby se marináda dostala všude. Zakryjte fólií a uložte do lednice.

3.

Dvacet minut před grilováním maso vyndejte a nechte odpočinout při pokojové teplotě.

4.

Steaky vložte na rozžhavený rošt a grilujte 6 až 8 minut pod zavřeným víkem. Během grilování jednou otočte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz