Fofr koláč s rybízem a drobenkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fofr koláč s rybízem a drobenkou

45 min. | moučník | 2 289 kJ/porce | 8 porcí

Tenhle koláč je hned hotový a určitě vám vytrhne trn z paty, pokud čekáte návštěvu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 ksvejce
1 hrnekcukr krupice
200 mlsmetana kysaná
700 grybíz červený

drobenka

6 polévková lžícemouka hrubá
4 polévková lžícecukr krupice
1 hrnekmáslo rozpuštěné

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 35
1.

V míse utřete vejce s cukrem, vmíchejte smetanu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a promíchejte.

2.

Těsto patrně roztáhněte pomocí stěrky po formě, poklaďte rybízem a nakonec posypte drobenku.

3.

Vložte do trouby a pečte 25-30 minut, až drobenka zezlátne a bude křupavá.

4.

Těsto lze odlehčit tím, že místo smetany přidáte bílý jogurt.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz