Vaječná pomazánka s křenem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vaječná pomazánka s křenem

25 min. | pomazánka | 248 kJ/porce | 8 porcí

Je jednoduchá a hodí se skvěle na topinky. Ideální rychlá večeře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
4 ksvejce
125 gsmetana krémová
100 gkřen strouhaný
1 lžičkahořčice plnotučná
1 špetkasůl
1 lžičkacukr
1 lžičkaocet

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Vařená vejce nastrouhejte na hrubém struhadle. hořčici, sůl, špetku cukru a několik kapek octa.

2.

Přidejte smetanu, nastrouhaný křen, hořčici, sůl, špetku cukru a několik kapek octa.

3.

Dobře promíchejte a namažte na bílé pečivo nebo na topinky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Královské rodiny

Kate s Williamem drsně ponížili Meghan a…

Jen pár dní poté, co byli vévodkyně Meghan (38) s princem Harrym (34) kritizovaní za nadměrné a zbytečné…

celý článek »

Politika

„Hnus k blití.“ Zeman to schytal za přijetí…

Zatímco si lidé na řadě míst Česka připomínali tento týden 51. výročí vpádu sovětských tanků a 50.…

celý článek »

České celebrity

Stud jim je cizí! Která kráska ukázala nejvíc?…

Když dvě dělají totéž, není to totéž. To se opět potvrdilo na večírku v casinu, kde se sešlo slušné…

celý článek »

VIP sport

Ochrnutá dcera výškaře Báby si získala srdce…

Dobrý člověk ještě žije. Co člověk, celý zástup lidí! Ti všichni se rozhodli finančně pomoct dvouleté…

celý článek »