Vaječná pomazánka s křenem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vaječná pomazánka s křenem

25 min. | pomazánka | 248 kJ/porce | 8 porcí

Je jednoduchá a hodí se skvěle na topinky. Ideální rychlá večeře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
4 ksvejce
125 gsmetana krémová
100 gkřen strouhaný
1 lžičkahořčice plnotučná
1 špetkasůl
1 lžičkacukr
1 lžičkaocet

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Vařená vejce nastrouhejte na hrubém struhadle. hořčici, sůl, špetku cukru a několik kapek octa.

2.

Přidejte smetanu, nastrouhaný křen, hořčici, sůl, špetku cukru a několik kapek octa.

3.

Dobře promíchejte a namažte na bílé pečivo nebo na topinky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Seriály, filmy, kino a TV

Válka v zákulisí StarDance: Pomsta za nevěru…

I když dřív patřila Lucie Hunčárová (32) ke stálicím StarDance, letos má smůlu a místo na parket…

celý článek »

Krimi

Vražda Kuciaka zblízka: Dceru Aleny Z. prý…

Už přes dva týdny sedí za mřížemi podezřelí z nájemné vraždy slovenského novináře Jána Kuciaka (†27)…

celý článek »

Liga národů

Šilhavého (ne)chtěné změny. Jankto pálil…

Udělat výrazný řez v sestavě i po výhře 2:1 na Slovensku? Moc trenérů se do toho nepouští, nový kouč…

celý článek »

Události

Češi pomstili své vojáky zavražděné v Afghánistánu.…

České speciální síly zabily v Afghánistánu jednoho z organizátorů srpnového útoku, při němž zahynuli…

celý článek »