Čokoládový krém s vůní vanilky
Krém z kakaa, pudinku, cukru a másla můžete použít nejen na plnění cukroví, ale i dalších vánočních dezertů.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
krém
0,5 balíčekprášek pudinkový čokoládový
1,5 dlmléko
100 gmáslo
120 gcukr moučka
2 polévková lžícekakao
1 kslusk vanilkový
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkové dřeně z lusku uvařte kaši.
2.
Za stálého míchání nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
3.
Pak směs ručním šlehačem nebo v mixéru našlehejte za postupného přidávání cukru.
4.
Na závěr vešlehejte máslo a kakao.
5.
Krém uložte na 30 minut do chladničky.
Hodnotit recept: