Nepečené čokoládové placičky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nepečené čokoládové placičky

60 min. | cukroví | Vánoce | 343 kJ/porce | 20 porcí

Jednoduché cukroví pro všechny milovníky čokolády.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
150 gčokoláda bílá
150 gčokoláda hořká

podle potřeby

ořechy
rozinky
ovoce kandované různobarevné
ovoce sušené

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Každý druh čokolády rozpustíme zvlášť ve vodní lázni, stáhneme z ohně a za občasného míchání necháme čokoládu částečně zchladnout.

2.

Pak z ní tvoříme na silikonovou podložku menší placičky, ty ozdobíme oříšky a kandovaným ovocem.

3.

Placičky necháme v chladu ztuhnout.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Jágrova ex Kopřivová se raduje: Koupila…

Veronika Kopřivová (29) se už několik let prezentuje jako tvrdá podnikatelka, a tak svým příznivcům…

celý článek »

Krimi

Všude byla krev, popsal svědek nehodu, při…

Děsivý pohled se naskytl svědkům strašlivé autonehody, při níž v Bratislavě zemřela mladá studentka…

celý článek »

České celebrity

Slavná premiéra filmu Bábovky: Ovšem bez…

Ačkoliv by se mohlo zdát, že se nad společenskými akcemi zase stahují mračna, nový snímek režiséra…

celý článek »

Plavání

Jak plavkyně Seemanová zvládá dril a krásu:…

Na trénink vyráží nenalíčená, jen v teplácích a mikině. „Ale pokud jdu někam na večeři, ráda se obleču…

celý článek »