Dušená ryba se smetanovou omáčkou
Dušené filety s omáčkou z cibulky a žempionů. Podáváme s pečenými bramborami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
omáčka
Postup přípravy
Rybu očistěte, omyjte a naporcujte na filety.
Maso osolte a zakapejte citronovou šťávou.
Na pánvi rozehřejte tuk, vložte rybu, přikryjte a duste asi 6 minut z každé strany.
Dušenou rybu opatrně vyjměte a udržujte v teple.
Připravte si omáčku: Ve vypečené šťávě osmažte nakrájenou cibuli a nakrájené žampiony.
Ochuťte vegetou, nakrájenou petrželovou natí, přilijte smetanu a přiveďte k varu.
Dušenou rybu podávejte přelitou omáčkou.
Vhodnou přílohou jsou pečené brambory.
Hodnotit recept: