Topinky s pomazánkou z červené řepy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Topinky s pomazánkou z červené řepy

70 min. | chuťovka | 967 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Právě teď je jí všude plno a stojí pár korun. Vrhněte se na řepu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 ksřepa červená
50 gořechy vlašské
2 polévková lžíceocet balsamico
1 stroužekčesnek
1 polévková lžícesmetana kysaná
1 plátekchléb (tvrdší)
8 plátektopinka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 40
1.

Řepu oloupejte a uvařte doměkka. Nechte ji vychladnout, pak ji oloupejte a nakrájejte na kousky.

2.

Dejte ji do mixéru spolu s ořechy, nakrájeným pečivem, prolisovaným česnekem, solí a octem. Rozmixujte dohladka.

3.

Na závěr vmíchejte smetanu. Pomazánku namažte na topinky a podávejte. Skvěle chutná také doplněná o čerstvý kozí sýr.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Studená sprcha pro Rytmusovu Jasminu: Schytala…

Když se chce, tak to jde! A rychle! Alespoň to platí v případě Rytmusovy (42) manželky Jasminy Alagičové…

celý článek »

Krimi

Letadlu Smartwings do Prahy ve vzduchu vypověděl…

Bezmála 180 lidí na palubě letadla Boeing 737 zažilo ve čtvrtek během letu z řeckého ostrova Samos…

celý článek »

Události

Ceny potravin letí nahoru. Prodraží se guláš…

Cibule stojí v obchodech dvojnásobek než loni, o více než polovinu zdražily květák, brambory a zelí.…

celý článek »