Ďábelské topinky
Televizní kuchařka Karolína Kamberská vám prozradí svůj recept na skvělou podzimní večeři.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
3 polévková lžíceolej olivový
1 kscibule kuchyňská
4 stroužekčesnek
200 gmaso hovězí mleté
1 kspaprika červená
1 kspaprika žlutá
300 mlkečup
1 polévková lžícepaprika mletá sladká
2 ksrajčata loupaná
200 gsýr ementál
8 kstopinka
podle chuti
paprika mletá pálivá
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.
Na oleji orestujte cibuli a česnek. Přidejte mleté maso, nadrobno nakrájené papriky a nasekanou chilli papričku.
2.
Vše chvíli opékejte, pak vmíchejte kečup, směs osolte a podle chuti přidejte mletou papriku. Vše poduste.
3.
Chvíli před dokončením vmíchejte pokrájená rajčata a duste, dokud směs trochu nezhoustne. Mezitím na oleji opečte chleby a nechte je okapat na ubrousky. Navrstvěte na ně hotovou směs, posypejte sýrem a podávejte.
Hodnotit recept: