Zapečená bageta | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečená bageta

30 min. | chuťovka | Grilování | 4 863 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Zapečená bageta

Grilovaná bageta, potřená bylinkovým máslem a proložená slaninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 svazeknať petrželová
1 špetkasůl
100 gslanina
125 gmáslo
2 stroužekčesnek
4 ksbageta bílá
1 hrstbazalka čerstvá
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Změklé máslo smíchejte s nasekanou petrželovou natí, bazalkou, prolisovaným česnekem, pepřem a solí.

2.

Slaninu nakrájejte na tenké plátky.

3.

Bagetu nakrájejte asi do poloviny na 1,5 cm široké plátky, ale nepřekrojte ji úplně.

4.

Do každého zářezu vetřete bylinkové máslo a mezi jednotlivé části zasuňte plátky slaniny.

5.

Pro vegetariány vkládejte sýr.

6.

Potom bagetu zabalte do alobalu a grilujte asi 15 minut.

7.

Podle potřeby ji otáčejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 324,3kJ 4 863,3kJ
Bílkoviny 7,6g 27,9g
Tuky 9,9g 36,2g
Sacharidy 48g 176,2g
Cholesterol 27,9mg 102,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz