Angreštová marmeláda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Angreštová marmeláda

Fotografie

Rozmixovaný angrešt uvařený se želírovacím cukrem a vanilkovým luskem. Plníme do sklenic a otočíme dnem vzhůru.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kgangrešt zelený (nezralý)
1 kgcukr želírovací
1 kslusk vanilkový

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 4
1.

Angrešt operte, nechte okapat a odstraňte stopky a bubáky.

2.

Ovoce rozmixujte v mixéru a vložte do hrnce.

3.

Želírovací cukr smíchejte s rozmixovaným angreštem, vanilkový lusk rozřízněte, vyberte vnitřek a vmíchejte do ovoce.

4.

Směs za stálého míchání přiveďte k varu a poté ještě vařte asi 4 minuty.

5.

Pokud je to nutné, odstraňte pěnu a horkou směs naplňte do skleniček.

6.

Uzavřete a otočte dnem vzhrůru. Nechte vychladnout.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 936,1kJ 18 750kJ
Bílkoviny 0,4g 9g
Tuky 0,2g 5g
Sacharidy 55,1g 1 104g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz