Moravské lečo | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Moravské lečo

45 min. | hlavní chod | 369 kJ/porce | 4 porce

Česká úprava maďarské klasiky, bez které není léto!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
6 kspaprika bílá
6 ksrajčata
2 kscibule kuchyňská
2 ksvejce
2 ksklobása moravská

podle potřeby

sádlo
sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Na sádle zpěníme nahrubo nakrájené cibule, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásku, opečeme vše dokřupava a pak do směsi vsypeme silnější nudličky paprik a rajčat.

2.

Podusíme a pak vše podle chuti osolíme a opepříme.

3.

Před dokončením rozklepneme do zeleninovo-klobáskové směsi dvě vejce a vše rozmícháme, takže se směs zahustí. Podáváme s chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz