Rybí karbanátky se sýrem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rybí karbanátky se sýrem

40 min. | hlavní chod | 1 438 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Archív

Najemno nasekané rybí maso smíchané s houskou, žloutkem a sýrem. Dochucené citronovou kůrou. Karbanátky podáváme s hlávkovým salátem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícemléko
1 kshouska
1 ksžloutek
1 kscitrón
1 špetkasůl
150 gsýr strouhaný
750 gmaso rybí
1 špetkapepř černý mletý

na obalení

1 lžícestrouhanka

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
1.

Rybí maso uvařte, nasekejte najemno.

2.

Housku namočte v mléce a vymačkejte.

3.

Maso smíchejte s houskou.

4.

Přidejte žloutek, trochu nastrouhané citronové kůry, sůl a nastrouhaný sýr.

5.

Z hmoty tvarujte placičky nebo válečky.

6.

Obalte je ve strouhance a v rozpáleném oleji je usmažte dozlatova.

7.

Podávejte s hlávkovým salátem nebo s jinou zeleninovou oblohou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 520,9kJ 1 437,5kJ
Bílkoviny 15,4g 42,5g
Tuky 4,5g 12,4g
Sacharidy 5g 13,8g
Cholesterol 60,3mg 166,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz