Rybí karbanátky se sýrem
Najemno nasekané rybí maso smíchané s houskou, žloutkem a sýrem. Dochucené citronovou kůrou. Karbanátky podáváme s hlávkovým salátem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžícemléko
1 kshouska
1 ksžloutek
1 kscitrón
1 špetkasůl
150 gsýr strouhaný
750 gmaso rybí
1 špetkapepř černý mletý
na obalení
1 lžícestrouhanka
podle potřeby
olej
Postup přípravy
Čas přípravy: 40
1.
Rybí maso uvařte, nasekejte najemno.
2.
Housku namočte v mléce a vymačkejte.
3.
Maso smíchejte s houskou.
4.
Přidejte žloutek, trochu nastrouhané citronové kůry, sůl a nastrouhaný sýr.
5.
Z hmoty tvarujte placičky nebo válečky.
6.
Obalte je ve strouhance a v rozpáleném oleji je usmažte dozlatova.
7.
Podávejte s hlávkovým salátem nebo s jinou zeleninovou oblohou.
Hodnotit recept: