Kapr po židovsku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapr po židovsku

28 min. | hlavní chod | Vánoce | 5 042 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Kapr dušný na pánvi s žampiony, cibulí, zalitý bílým vínem a posypaný křenem. Omáčku jemníme smetanou ke šlehání.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícenať petrželová
1 kscitrón
1 kssmetana ke šlehání
1 kskřen
1 ksvíno bílé
1 kskapr
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
1 lžičkakoření na ryby
250 gžampióny čerstvé

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 8
1.

Cibuli nakrájejte na půlkolečka.

2.

Žampiony nakrájejte na plátky.

3.

Křen nastrouhejte najemno.

4.

Porce kapra osolte a okořeňte směsí na ryby, obalte v mouce.

5.

Kapra osmažte na oleji.

6.

Ke kaprovi na pánev přidejte cibuli, žampiony a zalijte bílým vínem.

7.

Posypte křenem a pod pokličkou poduste asi 8 minut.

8.

Až ryba změkne přidejte smetanu na šlehání, nechte přejít varem a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 460,7kJ 5 041,8kJ
Bílkoviny 9,7g 105,8g
Tuky 4,9g 53,9g
Sacharidy 3g 33,4g
Cholesterol 40mg 437,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz