Dušené červené zelí s jablky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené červené zelí s jablky

35 min. | příloha | 901 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí | Vegetariánské jídlo

Vyberte si zelí podle své chuti

Zelí podušené na víně s jablky, dochucené octem a bobkovým listem. Na konec přimícháme rybízový džem a podle chuti dosladíme.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kgzelí červené
1 špetkasůl
2 lžícetuk
250 gcibule kuchyňská
3 kslist bobkový
3 lžícemarmeláda rybízová
350 mlvíno červené
4 lžíceocet
500 gjablko
1 špetkapepř černý mletý

podle chuti

cukr krystal

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 25
2.

Na tuku zpěňte nadrobno pokrájenou cibuli.

3.

Přidejte zelí, promíchejte a přikryté chvilku duste.

4.

Přidejte ocet a promíchejte.

5.

Jablka očistěte, pokrájejte na měsíčky a přidejte k zelí.

6.

Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, podlijte vínem a duste doměkka.

7.

Nakonec vmíchejte rybízový džem, dochuťte cukrem, nechte převařit a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 238kJ 900,7kJ
Bílkoviny 0,9g 3,6g
Tuky 1g 3,9g
Sacharidy 9,1g 34,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz