Francouzská nádivka s kaštany
Na másle orestované drůbky, kaštany, cibule a celer. Přimícháme chléb, vejce a nasekané bylinky. Dochutíme brandy.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Odeberte kůrky ze dvou bochníků toastového chleba.
Kůrky chleba nakrájejte na kostičky a krátce opečte na malém množství másla.
Potom je namočte do mléka.
Očistěte a nadrobno nakrájejte cibuli a celer.
Kaštany uvařte. Drůbky (srdce a játra) pokrájejte.
Na másle dozlatova orestujte cibuli a celer.
Přidejte drůbky, kaštany, sůl, pepř a duste, dokud maso nezměkne.
Nechte trochu vychladnout, přidejte vymačkaný chléb, vejce, nasekané bylinky (šalvěj, tymián, rozmarýn apod.) a brandy.
Důkladně promíchejte a naplňte husu.
Hodnotit recept: