Mrkvové keksy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvové keksy

Mrkvové keksy

Těsto z mrkve, vejce, vody, celozné, ovesné a kukuřičné mouky. Vykrajujeme kolečka a pečeme na pečícím papíře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 ksvejce
125 mlvoda
280 gmouka celozrnná
55 gmrkev
60 gmouka ovesná
60 gmouka kukuřičná
90 mlolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Mrkev nastrouhejte najemno.

2.

Všechny přísady smíchejte.

3.

Na pomoučněné pracovní desce vyválejte těsto na tloušťku asi jednoho centimetru.

4.

Vykrajujte keksy.

5.

Pečte v mírně vyhřáté troubě na plechu vyloženém pečicím papírem asi 25–30 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 168,9kJ 8 311,2kJ
Bílkoviny 7,8g 55,6g
Tuky 13,3g 94,9g
Sacharidy 32,3g 229,7g
Cholesterol 40,8mg 290mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Kdo jí nafoukl hlavu? Fanoušci se baví zpackanou…

Zpěvačka Dara Rolins (46) se podle všeho začíná obávat stárnutí. Nejenom, že na společenských akcích…

celý článek »

Krimi

Táta nechal koupat dcerku (†10) ve vířivce:…

Koupel v hotelové vířivce dovolil otec své dceři, se kterou byl v Dubaji. Když se holčička dlouho…

celý článek »

Politika

Novotný řádil: „Žena to má ráda tvrdší.…

„Zm*d, měl by viset!“ tato slova adresoval starosta Řeporyjí Pavel Novotný (38, ODS) poslanci Zdeňku…

celý článek »

VIP sport

To je svalovec! Jágr se na výletě v hříšném…

Čím vyplnit osmidenní pauzu mezi zápasy Kladna? U Jaromíra Jágra (47) to byl snad vždy trénink. Jenže…

celý článek »