Mrkvové keksy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvové keksy

Mrkvové keksy

Těsto z mrkve, vejce, vody, celozné, ovesné a kukuřičné mouky. Vykrajujeme kolečka a pečeme na pečícím papíře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 ksvejce
125 mlvoda
280 gmouka celozrnná
55 gmrkev
60 gmouka ovesná
60 gmouka kukuřičná
90 mlolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Mrkev nastrouhejte najemno.

2.

Všechny přísady smíchejte.

3.

Na pomoučněné pracovní desce vyválejte těsto na tloušťku asi jednoho centimetru.

4.

Vykrajujte keksy.

5.

Pečte v mírně vyhřáté troubě na plechu vyloženém pečicím papírem asi 25–30 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 168,9kJ 8 311,2kJ
Bílkoviny 7,8g 55,6g
Tuky 13,3g 94,9g
Sacharidy 32,3g 229,7g
Cholesterol 40,8mg 290mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Královské rodiny

Ochránci planety Harry a Meghan: Druhý výlet…

Hodně velkou uhlíkovou stopu za sebou zanechali bojovníci za ochranu planety Vévoda s Vévodkyní ze…

celý článek »

Krimi

Rodina zemřela na přejezdu v Černožicích:…

Celá rodina, Daniel D. (†47), jeho žena Veronika (†32) a jejich dvě malé dcerky (†8 a †5), zahynula…

celý článek »

České celebrity

Dcera Petra Hapky (†70): Bydlí i s rodinou…

Zpěvačka Petra Hapková (36) v rodné Itálii často kempovala. Proto dcera skladatele toužila i v Čechách…

celý článek »

Krimi

V Chorvatsku shořel český autobus! Uvnitř…

V sobotu večer na dálnici A1 v Chorvatsku shořel český autobus. Vozidlo začalo hořet v zadní části,…

celý článek »