Bylinková polévka s noky
Připravte si chutnou a lehkou zeleninovou polévku obzvláštněnou domácími noky!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
těsto
Postup přípravy
Zeleninu (hrášek, mrkev, fazolky, brokolice, pórek, celer, květák) očistěte, opláchněte a nakrájejte na malé kousky.
V hrnci nechte rozpustit máslo a vše orestujte.
Poté, co zelenina trochu zezlátne, přilijte vývar a přiveďte k varu. Vařte, dokud není zelenina měkká.
Mezitím připravte krupicové noky. V hrnku rozmíchejte vajíčko, přidejte krupici, máslo a bylinky podle vašeho výběru, osolte.
Lžící ukrajujte malé noky a vařte zvlášť v osolené vodě.
Takto připravené noky přidejte na talíři do polévky.
Hodnotit recept: