Jehněčí kotlety v bylinkovém kabátě
Jehněčí kotlety, které si můžete připravit doma v troubě či venku na grilu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1/2 svazekpetrželka kudrnka
1/2 svazekpažitka
1/2 svazekkoriandr lístky čerstvé
1/2 svazekpetržel
12 ksjehněčí kotleta
4 polévková lžíceolej olivový
80 gpistácie
podle chuti
pepř černý mletý
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 8
1.
Všechny bylinky omyjte, osušte a nasekejte. Pistácie nadrobno nasekejte a smíchejte s bylinkami.
2.
Kotlety vložte do pekáčku, osolte, okořeňte a jemně potřete olejem. Přisypejte nasekané bylinky a maso v nich důkladně obalte.
3.
V troubě nastavte funkci grilu. Plech vyložte alobalem, poskládejte na něj kotlety a grilujte z každé strany asi 4 minuty.
Hodnotit recept: