Margherita | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Margherita

50 min. | hlavní chod | 3 220 kJ | Italská kuchyně | 1 kus

pizza

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kstěsto na pizzu
1 ksomáčka rajčatová
1 polévková lžíceolej olivový
1 špetkasůl
250 gsýr mozzarella

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Těsto rozložte na plech a nechte ho ještě kynout.

2.

Mezitím nakrájejte nebo natrhejte mozzarellu a nechte ji okapat. Tomatovou náplň rozetřete na těsto a pokapejte olivovým olejem.

3.

Pizzu dejte do trouby a pečte ji při teplotě 240 °C.

4.

Po 12 minutách přidejte mozzarellu. Pečte dalších 6 minut.

5.

Kůrka těsta se musí zabarvit dozlatova. Před podáváním dozdobte zbylými lístky bazalky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 483,4kJ 3 219,7kJ
Bílkoviny 5,2g 34,5g
Tuky 10,4g 69,5g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 17,3mg 115mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz