Vepřové jehly s bylinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové jehly s bylinkami

38 min. | hlavní chod | Grilování | 3 849 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Vepřové jehly s bylinkami

Vepřové špízy potřené marinádou z oleje, citronové šťávy, petželové nati a oregána. Grilujeme dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžíceoregáno
1 lžícešťáva citronová
1 kgvepřové maso
1 lžícenať petrželová
8 lžíceolej olivový

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 8
1.

Maso nakrájejte na kostky a napíchejte je na špejle nebo na grilovací jehly.

2.

Smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl, pepř, petrželovou nať a oregano.

3.

Špízy vyrovnejte do mělké mísy a štědře je potřete připravenou marinádou.

4.

Nechte je proležet aspoň 2 hodiny.

5.

Pak špízy vyjměte z marinády a grilujte asi 8 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 338,7kJ 3 848,8kJ
Bílkoviny 9g 25,9g
Tuky 31g 89,1g
Sacharidy 0,5g 1,4g
Cholesterol 60,9mg 175mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz