Kuřecí salát s citrusy
Listy salátu s grapefruitem a pomerančem, posypané kuřecím masem osmahnutým na másle a zalitým dresinkem z citronové šťávy, soli, pepře a cukru.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Očištěné maso nakrájíme na nudličky a vydatně osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, přidáme maso a za stálého míchání opečeme do zlatohněda.
Pomeranče a grapefruit oloupeme a rozdělíme na měsíčky.
Citronovou šťávu z 1 citronu smícháme se špetkou soli, pepře a cukru.
Salát omyjeme, tvrdší žilky povykrajujeme a listy natrháme do mísy na kousky.
Zalijeme připravenou citronovou zálivkou.
Přidáme kuřecí maso a citrusy a důkladně promícháme.
Náš tip: Salát můžete podávat s teplým, ale také s vychlazeným masem.
Hodnotit recept: