Zelné placky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zelné placky

50 min. | hlavní chod | 902 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

zelné placky

Zelné placky jsou skvělou rychlou večeří!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 ksvejce
500 gbrambory
500 gzelí kysané
70 gmaso uzené

podle potřeby

olej na smažení
mouka hladká
sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory očistěte a nastrouhejte.

2.

Přidejte trochu pokrájeného kysaného zelí, vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, osolte, opepřete a podle potřeby zahustěte moukou.

3.

Ze vzniklé směsi tvarujte placičky a smažte na pánvi po obou stranách.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 307,4kJ 902,1kJ
Bílkoviny 3,5g 10,4g
Tuky 2,8g 8,3g
Sacharidy 8,9g 26,1g
Cholesterol 55,7mg 163,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Praha - Zprávy

Při potyčce mu dal hlavičku, pak ho strčil.…

Z jejích slov mrazí. Pro TV Nova promluvila žena, která byla u čtvrteční tragické události v metru…

celý článek »

České celebrity

Boj o život Františka Nedvěda: Nepochopitelná…

Když se Jan (73) prostřednictvím Blesku dozvěděl, že František (72) má před těžkou operací srdce,…

celý článek »

Příběhy

Stát prodává vilu po Havlovi: Rodinný dům…

Výstavní vila na pražském Barrandově jde do dražby. Tzv. Vilu Lumiérů 41 známý architekt Max Urban…

celý článek »

VIP sport

Chytal za Plzeň, fotil se s Beckhamem. Mladý…

Slibně rozjetou kariéru nezúročil, přesto na brankářské řemeslo nezanevřel. Ve středu však jihočeský…

celý článek »