Bramborák s červenou řepou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s červenou řepou

80 min. | hlavní chod | 859 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Červená řepa dodá bramborákům zajímavou barvu a také trochu nasládlé kořenité chuti.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kgbrambory
1 kscibule kuchyňská
250 gřepa červená
4 ksvejce
4 stroužekčesnek

podle potřeby

olej
sůl
pepř černý mletý
mouka hladká
majoránka sušená

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 40
1.

Do nastrouhané syrové oloupané červené řepy přidejte nastrouhané vymačkané brambory a vše smíchejte s vajíčky, moukou, nadrobno nakrájenou cibulí a utřeným česnekem.

2.

Ochuťte solí, pepřem a majoránku. Těsto důkladně promíchejte a nechte 2 hodiny v chladu odležet.

3.

Bramboráky smažíme na rozpáleném sádle nebo oleji.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 329,8kJ 859,2kJ
Bílkoviny 3,2g 8,3g
Tuky 1,9g 5g
Sacharidy 13,3g 34,6g
Cholesterol 74,2mg 193,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz