Bramborák s uzeným masem a jarní cibulkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s uzeným masem a jarní cibulkou

80 min. | hlavní chod | 958 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí

směs

750 gbrambory
200 mlmléko teplé
100 gmouka hladká
5 ksvejce
1 polévková lžícemajoránka sušená
100 g
4 kscibule jarní

podle potřeby

sádlo
sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 40
1.

Brambory nastrouhejte na jemném struhadle.

2.

Nechte je tři minuty stát a pak z nich vymačkejte vodu. Zalijte je horkým mlékem a přidejte ostatní suroviny kromě sádla. Promíchejte.

3.

V pánvi rozehřejte lžíci sádla.

4.

Nalijte na něj menší naběračku těsta a spodní stranou naběračky ho rozetřete. Na středním plameni smažte po obou stranách dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz