Bramborák s mrkví | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s mrkví

80 min. | hlavní chod | 577 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Stačí přidat strouhanou mrkev a váš bramborák dostane úplně nový rozměr.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 ksmrkev
1 stroužekčesnek
1 ksvejce
2 polévková lžícevločky ovesné
4 ksbrambory

podle potřeby

sůl
olej
koření curry
smetana zakysaná

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 40
1.

Mrkev a brambory nastrouhejte nahrubo, přidejte utřený česnek, mouku, vejce, osolte a okořeňte.

2.

Suroviny dobře promíchejte.

3.

Na pánvi rozehřejte tuk a bramboráky smažte po obou stranách dozlatova.

4.

Servírujte se zakysanou smetanou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 446,6kJ 576,9kJ
Bílkoviny 2,9g 3,8g
Tuky 5,2g 6,7g
Sacharidy 12,8g 16,6g
Cholesterol 37,4mg 48,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz