Bramborák s domácími škvarky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s domácími škvarky

80 min. | hlavní chod | 491 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Vyzkoušejte tradiční barmborák se sekanými škvarky. Budete ho milovat.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
60 dkgbrambory
10 dkgmouka hladká
10 dkgškvarky
1 dlmléko
5 stroužekčesnek
2 ksvejce

podle potřeby

majoránka sušená
sádlo
sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 40
1.

Brambory nastrouháme, vodu z nich vymačkáme a slijeme.

2.

Přidáme k nim mléko s moukou a česnekem, obě vejce, okořeníme.

3.

Promícháme a hněteme směs alespoň deset minut, pak doplníme škvarky a znovu prohněteme.

4.

Pečeme na sádle dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz