Pikantní hovězí guláš s fazolemi
Hovězí maso orestované na cibuli a česneku, vařené s rajským protlakem, kmínem, chilli papričkami, majoránkou a fazolemi uvařeními ve víně. Zdobíme kolečky cible.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Fazole na noc zalijte vodou.
Následující den vodu sceďte, fazole zalijte červeným vínem a vařte 10 až 15 minut.
Maso nakrájejte na kousky a orestujte na oleji.
Přidejte dvě nakrájené cibule, prolisovaný česnek a osmažte.
Několik koleček cibule ponechte stranou na zdobení.
K masu přidejte protlak, fazole ochuťte kmínem, majoránkou a mletým chilli.
Promíchejte a zalijte vodou v takovém množství, aby byly všechny suroviny ponořené.
Před koncem vaření přidejte kostku masoxu, rajčatový protlak a podle chuti osolte.
Duste doměkka.
Guláš podávejte ozdobený kolečky cibule a posypaný petrželovou natí. Skvěle chutná s bramborovými hranolkami.
Hodnotit recept: