Rajčatový tartar podle herečky Jany Krausové | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rajčatový tartar podle herečky Jany Krausové

30 min. | předkrm | 895 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

RECEPT Z VIP PROSTŘENO: Pikantní bezmasý tatarský "biftek" zachutná nejen vegetariánům.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce

podle potřeby

rajčata
rajčata v bylinkovém oleji sušená
bazalka čerstvá
petrželka kadeřavá
cibule jarní
paprika chilli
sůl
pepř černý mletý
pesto bazalkové
bageta bílá

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Čerstvá i sušená rajčata nakrájejte na malé kousky, přidejte jemně nasekanou jarní cibulku, chilli papričku, posekanou čerstvou bazalku a zelenou petrželku. Dochuťte solí a pepřem. Dobře promíchejte.

2.

Rozpečeme bagetu, potřeme bazalkovým pestem a nahoru navrstvíme tartar.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 865,1kJ 895,4kJ
Bílkoviny 6,3g 6,5g
Tuky 0,3g 0,3g
Sacharidy 43,4g 44,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz