Rajčatový tartar podle herečky Jany Krausové
RECEPT Z VIP PROSTŘENO: Pikantní bezmasý tatarský "biftek" zachutná nejen vegetariánům.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
rajčata
rajčata v bylinkovém oleji sušená
bazalka čerstvá
petrželka kadeřavá
cibule jarní
paprika chilli
sůl
pepř černý mletý
pesto bazalkové
bageta bílá
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Čerstvá i sušená rajčata nakrájejte na malé kousky, přidejte jemně nasekanou jarní cibulku, chilli papričku, posekanou čerstvou bazalku a zelenou petrželku. Dochuťte solí a pepřem. Dobře promíchejte.
2.
Rozpečeme bagetu, potřeme bazalkovým pestem a nahoru navrstvíme tartar.
Hodnotit recept: