Kuřecí řízky plněné špenátem
Takto plněné obalované řízečky si zamilujete a už nebude chtít jen ty obyčejné. Vyzkoušejte je!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na obalení
náplň
podle potřeby
Postup přípravy
Maso omyjte, osušte a neklepejte. Špenát propláchněte a spařte proudem vroucí vody. Poduste jej na másle, přidejte prolisovaný česnek a smetanu.
Na každý plátek masa dejte plátek sýru, kopeček špenátové směsi a maso spojte párátky.
Poté obalte v mouce, vejci a strouhance a usmažte na oleji.
Podávejte s bramborovou kaší.
Pozn: Stejným způsobem můžete připravit i přírodní plátky, bez trojobalu. Řízky opečte a poté podlijte smetanou, povařte a pro zjemnění přidejte ještě trochu bílého vína.
Hodnotit recept: