Grilovaný sumeček s kmínem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Grilovaný sumeček s kmínem

30 min. | hlavní chod | 956 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Grilovaný sumeček s kmínem

Filety ochucené solí, pepřem a citronovou šťávou, pečené na grilu a ozdobené pažitou. Můžeme podávat s hlávkovým salátem. Výborná lehká večeře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkakmín celý
1 kscitrón
3 polévková lžíceolej olivový
600 gfileta z tresky

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Očištěné rybí filety naporcujte na plátky. Osolte je, opepřete a pokapejte citronovou šťávou z vymačkaného citronu. Nechte půl hodiny uležet v chladu.

2.

Ryby přendejte na plech vymazaný olejem. Posypte kmínem, pokapejte olivovým olejem.

3.

Dejte na rozehřátý gril nebo do vyhřáté trouby. Grilujte přibližně 15 min.

4.

Grilované rybí maso ozdobte sekanou pažitkou. Podávejte s hlávkovým salátem a s bramborami opečenými na cibuli.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 518,5kJ 955,9kJ
Bílkoviny 13,5g 25g
Tuky 6,5g 12g
Sacharidy 1,6g 2,9g
Cholesterol 40,7mg 75mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz