Zapečený kozí sýr | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečený kozí sýr

30 min. | chuťovka | 1 221 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Kozí sýr Pucala

Kozí sýr, podávaný na toustovém chlebu s plátky slaniny a přelitý směsí z medu. Snadná, ale efektní chuťovka, kterou můžežete třeba pohostit návštěvu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej olivový
16 plátekslanina anglická
200 gsýr kozí
4 polévková lžícemed
4 lžičkakáva instantní
4 plátekchléb toastový

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

V pánvi zahřejte olivový olej a na něm opečte kozí sýr; dejte pozor, aby se neroztekl.

2.

Zvlášť si na jiné pánvi opečte dozlatova plátky slaniny.

3.

Na toastový chleba položte plátky slaniny, potom přidejte sýr.

4.

Nakonec si ve vodní lázni rozpusťte med, do kterého přidejte kávu.

5.

Hotovou směsí přelijte jednotlivé porce a ihned podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 978,6kJ 1 220,8kJ
Bílkoviny 5,3g 6,6g
Tuky 12,8g 16g
Sacharidy 23,6g 29,5g
Cholesterol 9,6mg 12mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz